Ruiskuvalu ja ruiskupuristus

Muovituotteiden valmistus

Muovitiimi Oy valmistaa muovituotteita ruiskuvalu- eli ruiskupuristustekniikalla. Se on yleisin muoviesineiden valmistustekniikka, johon vaaditaan niin ammattitaitoa kuin oikeanlaisia työvälineitäkin. Meiltä löytyy molempia sekä kokemusta yli 20 vuoden ajalta.

Ruiskuvalun etuja ovat nopeus ja tuotteiden korkea laatu. Menetelmän avulla saadaan siisti lopputulos ja mittatarkasti valmistetut tuotteet, jotka eivät juuri jälkityöstöä kaipaa. Vihreät arvot ovat meille tärkeitä, joten tuotannossa syntyvät virheelliset tuotteet kierrätämme uusiokäyttöön.

Erikokoisia muovituotteita ja eriä

Parhaiten ruiskuvalu sopii suurten, yli tuhannen kappaleen sarjojen valmistamiseen. Sen raaka-aineeksi soveltuvat erilaiset uudelleen sulatettavat kestomuovit mutta myös kertamuovit. Tuotantosarjan koko voi vaihdella 100–1 000 000 kappaleen välillä.

Kalustoomme kuuluu yhteensä 10 erikokoista työkonetta erikokoisten tuotteiden valmistukseen. Ruiskuvalukoneiden koot vaihtelevat 15 tonnista jopa 80 tonniin. Teemme pääasiassa pieniä, alle 100 gramman muovituotteita, mutta meiltä onnistuu suurienkin kappaleiden valmistus.

Pakkaamme muovituotteet asiakkaan toivomalla tavalla, yleensä muovipusseihin ja pahvilaatikoihin. Toimitamme myös lavat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Muovitiimi Oy

Iso-Nikulantie 321

07190 HALKIA

040 516 7476

lehtiniemi@muovitiimi.com

www.muovitiimi.com

Suomen Vahvimmat

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse